Post tentang perempuan2 yang marah

Aku ingat nak post entri ni by today..Tapi aku ngantuk sangat2 dah ni..!!! Well, aku just bagi tajuk je dulu..Korang tunggu esok aku post k..Post berkenaan email yang aku dapat dari perempuan2 yang marah kat aku..muakakakaka…

~ oleh Rizwan di Khamis, November 22, 2007.

2 Respons to “Post tentang perempuan2 yang marah”

  1. mesti ada sebab diorang marah pe..

  2. Hahahahaha..sudah semestinya ada..Ko tau nanti kenapa diorang marah..muakakakaka

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: