Aku nak buat benda baru

“Assalammualaikum”

Hari ini aku nak buat benda baru pulak. Asik ngan post bahasa melayu, arini aku nak post dalam bahasa engrish pulak..Ok tak agak2?

Tapi frankly speaking, aku bukan pandai sangat nak berbahasa engrish ni..Tapi kalau aku tak start sampai bile aku yang bodoh ni nak pandai kan?

Bak kata azrul, “Terima kebodohan itu.Belajar, jadi berilmu macam mana pun, bodoh tetap ada dalam attitude..”

Takpe laa..aku buat je laa kan? korang pun bukan kesah aku nak buat ape pun..

Well, hello peeps..

I would like to share with you a joke that made me laugh till my eyes burst with tears..

Here we go…

Three couples went camping. Three husband stayed in one tent and the three wives in another.

At about 3.30 in the morning, Bill woke and asked,

Bill : “what’s going on?”

Bob : “I’ve to go to the other tent to find my wife. I just woke up with the biggest HARD-ON I’ve ever had in my life!”

Bill : (paused after a while) “Do you want me to come with you?”

Bob : “Hell no! Why should i want you to do that?”

Bill : “Because that’s my D**K you are holding!!!”

~ oleh Rizwan di Jumaat, November 2, 2007.

4 Respons to “Aku nak buat benda baru”

  1. oh,satu perubahan yg bagos!

    ok,i’ll try to leave a comment in english but please forgive me if my words are sucks. hahahahaha………..

  2. kao copy n paste ke??? aku dah tahu dah…

  3. Haah..amik aku nyer engrish blog..

    Hahahahaha…

  4. erkk?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: