Gambar pasangan berbogel di atas bukit taman TAR ampang

Seperti yang aku janjikan…Aku harap pembaca tak tuduh aku menipu..Aku langsung tidak mereka cerita ni..Cerita ni memang betul2 jadi depan mata aku sendiri..

Teruskan membaca ok..

 “Assalammualaikum”

Pada hari sabtu yang lalu, aku bersama missus aku pergi ke rumah kawan kitorang kat taman TAR atas jemputan berbuka rumah terbuka..Tepat pada pukul 4.30pm, kami sampai ke rumah beliau..

Macam biasa laa..makan makan borak borak..

Tup tup, kawan aku bukak cerita..Dia kata kat atas bukit (kawasan jogging) tu dia pernah nampak ada makhluk Allah ni yang tak tau malu nak buat *Tuuut* kat dalam semak samun..

Dan yang membuatkan aku terlopong ialah, dia bagitau yang pasangan tu langsung tak berpakaian..

Alamak..!!!!

Aku macam tak percaya.. “Biar betul..” getus hatiku..

Dan yang membuatkan aku lagi laa tak percaya ialah kerana,

“Kadang2 siang pun ada..Kawasan tu gelap so tak ramai perasan..Dalam semak kan..” ujar kawanku dengan bersungguh2..

“Haaahhh..??? kau jangan nak tipu aku laa Dee..!!!” aku membentak..

“Kau tak percaya ye..Ok sebelum waktu maghrib kita pegi skodeng, nak?”

“Of course laa aku nak”  “Ishh..taknak laa..lantak laa diorang..”

“Ahh..Aku tak suka kalau orang tak percaya cakap aku ni..Japgi kita pegi ok…” kawan aku memaksa jugak membuatkan aku happy..!!! walaupun aku malas nak pegi..

 6.25pm…

Dan seperti yang dijanjikan, sebelum petang bertukar gelap, aku dan kawan aku terhegeh2 macam penagih pergi ke tempat yang dimaksudkan..Missus aku pulak sibuk layan baby comel baru lahir kawan aku tu..

“Bagus jugak dia tak ikut..” aku berkata dalam hati..

Tetiba, kawan aku tanya..

“Kau bawak kamera tak? kali ni kita snap lepas tu publish kat Youtube…”

“Bawak..”Jawapku ringkas..

Memang kemana pun akan kubawa kamera kesayangan aku ni..Dan memang aku nak ambik gambar pun..

Kami meredah semak samun yang semakin menebal, tapi satu pasangan pun tak nampak..Biar betul member aku ni..

“Petang ni takde kot?” aku berbisik dalam hati..

Tiba tiba….

“Shhh…Kat depan tu..nampak tak?” kawanku berbisik..

“Mana..??”

“Tuu….”

“Ehhh…?? Mak aii..Betul laa cakap kau..Bogel habis..!! Langsung takde baju..Jom kita pergi sergah diorang nak??” Aku dah excited macam baru menang judi..

“Jangan..Tangkap gambar je..Kalau kita sergah nanti lain kali tak dapat tengok free show..!!” Kawan aku ni memang hampeh..

Maka, disini aku akan paparkan gambar bogel pasangan yang langsung tak tau malu ni.. Kalau difikirkan, nak je aku pukul..Tapi fikir balik, baik jangan…

Tengok laa kat bawah ni..

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

#%*&*#@#@#….!!!! Aku menyumpah kawan aku tu.. Aku mati2 ingat manusia yang bogel..!! Rupanya MONYET..!!! Memang laa monyet ni tak pakai baju, binatang mana pakai baju, bangang..!!! Macamana laa tak buat aku nak pukul, memang aku nak pukul je kawan aku tu..Pastu terus tanam atas bukit ni..Dah laa banyak nyamuk..Kalau ada ular, kompem aku dah lama selamat tinggal romeo..

Time kitorang tengah sibuk ambik gambar, boyfren si monyet ni nak marah pulak..

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Jangan marah ya kawan2..Aku dah terkena, So apa kata kita ramai2 terkena..

Lagipun aku tak kata lelaki dan perempuan berbogel or pasangan kekasih berbogel.. Aku cakap makhluk Allah berbogel..Binatang pun makhluk Allah jugak kan?

Hahahahahahahahaha..Dah laa korang..Asek nak search gambar bogel je…Teruk betul perangai.. Cuba ubah perangai tu sikit..

~ oleh Rizwan di Rabu, Oktober 31, 2007.

11 Respons to “Gambar pasangan berbogel di atas bukit taman TAR ampang”

  1. ahahahahahaha.. serius lawak~!!

    makhluk tu kdg2 boleh dilihat berkeliaran dkt blkg umah sy kt kg. kdg2 rs mcm duduk dlm zoo je.. (terklik gak arini w/pn smlm ckp tanak msk blog ni.hehe)

  2. Yaahhh..!!!

    Kita ada pemenang..!! Hahahaha.. Apo laa ko ni ixora..aku dah agak mesti ko nak klik jagk..😛

    Si faerr pun dah terkena tapi sakit ati punya pasal sampai taknak komen..heheheheh

    Aku nak check jap Azrul dah masuk ke belum..🙂

  3. Heh,tak tahan godaan utk klik jugak td! Keh3..

    Ala,rileks laa en faerrin .. sakit hati sbb sangka gmbr bogel btol ke? hehe.. jgn marah2.. at least en rizwan tidak menyebabkn pahala pose i kureng arini. huhuu..

  4. hehehe.. aku dah masuk gak, hahaha..nasib baik kau tak letak pasangan kumbang tanduk tadi, lagi hampeh, hehe..

  5. angin aku da ok, aku komen sket..aku rase baik kao letak gambar sumpah2 sedang bersama..hahahaha..ini kerna sumpah2 adelah stealth..pasti x de sape pun yg akan nampak..

  6. Hahahaha..

    nanti aku letak kuman tengah main..lagi takde saper nampak..

    Sorry ek korang..terkena pada ‘ Hari Terkena Sedunia ‘ ni..

  7. peh… potong stim betul… adui… terkena aku.. aduh duh duh sakit sekali..

  8. apa daaa….bikin suspen jee…

  9. Wakakakakakaka😀

  10. hegehhh tol member u nih… mati2 i ingat betul. tapi dgr kate kat sana mmg ader yg buat projek pun malam2. hmm xtahu la remaja zaman skarang nih…

  11. kisah benar ke ……ni…………gambar monyet tu benarke…..tak nampak jantan betina pun….
    lain kali tunjuk jantina nya baru real

    i bagi u satu rahsia… klik http://www.rahsiataman.com
    jgn kasi tahu orang lain tau

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: