Hello WordPress and all the Bloggers..I’m Here..About Me..

Assalammualaikum…kepada semua blogger, ini blog kedua aku tapi yg pertama aku pakai bahasa melayu..rasa macam pelik plak..

tapi biler pikir2 balik..bukan kat US je yang ader internet kan? So, buatper susah2 nak type dalam bahasa engrish dan nak membangga-banggakan bahasa engrish tu padahal kita patutnyer berbangga sebab kita ader bahasa kita sendiri, betul tak?

Hehehe..aku ni cakap jer lebih..tapi due to modernarity and following the enviroment surrounding us, kita kat malaysia ni banyak me’rojak’kan bahase kiter sendiri..Betul tak?

Bukan tu jer..korang tengok laa ejaan aku pun kompem takde dalam buku kamus dewan bahasa punyer laa..Betul tak?

Ok laa..Berbalik kepada tajuk asal aku, Aku dilahirkan di KL, raised by my beloved parents kat KL and skarang ni aku keja pun kat KL. Seriously, AKU DAH BOSAN NGAN KL..!!!! cakap jer mana aku tak penah pegi..jalan depan jalan belakang sumer aku dah lalu..(Belakang Mati tu lain citer laa ekk!!)

Ok..Balik kepada title aku, aku minat giler muzik, expecially rock, grunge, any music that played using the instruments such as guitar, bass and drums..No Monkey Hip Hop dalam idup aku kay..so kepada mat mat hip hop jangan laa nak marah aku pulak..Everybody got their own prinsip,rite??

Aku bermula dengan berenang-renang ditepian dalam bentuk sperm dan bertemu ngan ovum mak aku dan disenyawakan oleh Yang Maha Kuasa dan akhirnyer aku dilahirkan pada 13 December 19**…Best tak asal usul aku? hahahahaha

Ok laa..nanti aku sambung posting lg k..nak g tempat lain jap..

~ oleh Rizwan di Sabtu, September 29, 2007.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: